Voor elk hongertje een aangepaste korting!

Genieten van een hapje en een drankje, gezellig bijpraten met vrienden,... Een leuke middag of avond hoeft niet duur te zijn! Bovendien voorziet ‘t Volle Bakske te Berlaar allerlei extra kortingen.

Maandelijkse snacks promotie

Elke maand zetten we één van onze favorieten in de kijker met een extra kortingsactie. Deze maand raden we u aan om zeker onze curryworst eens te proeven! Om u te overtuigen om deze heerlijke snack eens te proeven, verkopen we de hele maand onze curryworst aan €1.

Een extraatje voor trouwe klanten van de frituur

Als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij ook gelukkig. Daarom bedanken we vaste klanten graag met een extra korting na 12 aankopen in onze frituur.

Onze frituur vult uw Qualiet spaarpunten aan!

Heeft u reeds kennis gemaakt met Qualiet? Qualiet is een groep van frituren, bakkers, slagers en andere winkels. Bij alle aangesloten zaken kan u spaarpunten verzamelen, tot u een waardebon ter waarde van €5 verkrijgt die u in elke aangesloten zaak kan gebruiken.

Volg de Best Frit acties

Ons Best Frit kwaliteitslabel, daar zijn we trots op! Maar er is meer...Samen met de Best Frit groep organiseert ‘t Volle Bakske Berlaar regelmatig allerlei acties.
Registreer u op www.fritkotactie.be om op de hoogte te blijven van de laatste promo’s!

Back to Top